logo van Bjorn Mertens

Bjorn Mertens

Freelance Fotograaf

Home

Prints

Huwelijken

Bedrijven & Retail

Communie & Familie

Realisaties

Over Bjorn

Contact

Uw Fotograaf voor dat ene moment

Wie is Bjorn

Ik heb me altijd al een camera in mijn hand herinnerd, al van jongs af aan nog voor de smartphone tijd  “zeulde” ik overal een camera mee. De hobby is eigenlijk pas echt bewust geworden rond 2013. Toen kocht ik mijn eerste echte professionele DSLR om effectief opdrachtjes mee te verwezelijken. Avondschool leerde mij de basis van het toestel kennen waarne ik zelf op avontuur ben gegaan.

Mijn voornamelijke passie lag rond deze periode in het nachtleven. Je kan dus zeggen dat ik meer een nachtraaf was dan een ochtendmens. Tegelijk heb ik de kracht van video leren kennen en ben ik videos van verlaten gebouwen gaan maken, ik deed vooraf onderzoek naar de historie van de gebouwen die ik bezocht waarna ik al vertellend het gebouw bezocht.

De corona pandemie is voor mij een grote halt geweest in fotografie. Aangezien ik voornamelijk actief was in het nachtleven stopte dit dan ook abrupt. Ik heb mezelf dan ook volledig moeten heruitvinden. Door deze halt ben ik meer passie beginnen vinden en het fotograferen van mensen en hun geluk. Voor mij is trouwfotografie een manier van anderen hun emotie tonen op een dag waar ze het zelf niet goed beseffen.

Mijn visie doorheen mijn werk

Troeven

Gepassioneerd

Ik ben een gepassioneerde fotograaf die het liefst  niets anders doet dan in rare hoeken kruipen om HET shot te krijgen.

Persoonlijk

Elk koppel heeft zijn eigen stijl en wensen, jullie dag staat centraal waarbij jullie inbreng hebben.

Natuurlijk echt

Ik verwerk fotos op een natuurlijke manier, niemand houd van zwaar gephotoshopte fotos. Ik zal dus steeds de natuurlijke sfeer behouden.

Fotografie Van dat ene moment

Realisaties